VAD VI TROR PÅ

Du känner säkert igen dig! I dagens informationssamhälle söker vi själva all information på nätet. Trots det blir vi hela tiden översköljda av information
och reklam i alla medier, samt av försäljare som ringer oss på jobbet och hemma. Det är ett ständigt brus och pockande på uppmärksamhet. Vi blir blasé.

Hur ska du då i din tur nå ut till era kunder i detta kokande informationssamhälle? Hur ska du kunna skapa uppmärksamhet för era produkter och erbjudanden så att det blir affär av? Hur ska du hinna med och hur ska du orka odla och upprätthålla kontakten med era befintliga kunder och dessutom hitta nya?

Jo, det finns faktiskt ett fantastiskt forum, nämligen Mässan. Genom att ställa ut på mässan slår du flera flugor i en smäll.

VAD VI GÖR

Expoline designar och bygger mötesplatser från 5 till 500 kvm. Upplevelser påverkar köpbeslut och bygger varumärken. Därför tror vi att man måste använda alla sinnen för att skilja sig från mängden och göra ett bestående intryck. Vi använder oss av den senaste tekniken när det gäller t ex interaktiva upplevelser och Virtual Reality (VR).

VÅRT ERBJUDANDE

Expoline är en totalleverantör när det gäller kompletta lösningar för mötesplatser och mässmontrar.

HISTORIA

Som så många andra kända och mindre kända företag så börjar vår historia i ett garage. Året var 1980 och platsen var strax utanför Helsingborg. Verksamheten började i en blygsam skala och med några få kunder. Sedan dess och med ett par olika adresser på vägen så finns vi idag på Långeberga industriområde i södra Helsingborg. Vi förfogar över vår egen fastighet med 300 kvm produktion och 1100 kvm lager. I dag så har vi i verksamheten en väl balanserad blandning av projektledare, designers, konstruktörer och egen produktionspersonal. Vårt erbjudande nu är samma som det var i starten – vi tar dig hela vägen från tanke till handling.

FAKTA

• Startår 1980
• 6 anställda
• Omsättning 15,5 miljoner kr (2018)
• 300 kvm produktion
• 1100 kvm lager
• Medlemmar i Sveriges Expoförbund
• Tillhör O.S.P.I, Octanorm Service Partner International